Изборите бяха скоро. Не съм изненадан след цялото шоу с турнето

...
Изборите бяха скоро. Не съм изненадан след цялото шоу с турнето
Коментари Харесай

Журналистът Борис Ангелов: Минаха 30 години от 10 ноември, но не ми се струва да вървим нагоре

" Изборите бяха скоро. Не съм сюрпризиран след цялото шоу с турнето на машините, с бележки, без бележки, толкоз беше значимо, само че не било времето в този момент да питаме ЦИК по тия въпроси. Ние знаем, че популацията в България ще излезе колкото са записаните за гласоподаватели. " - сподели журналисът Борис Ангелов по 7/8 тв.

" За страдание претендентите са такива, че много партии не издигнаха претенденти, а други партии издигнаха не най-силните вероятни. Имахме атрактивни претенденти, само че те не бяха най-атрактивни. Друг път сме имали по-атрактивни. 

Имали сме арт детайл едно време с сътрудника Кулеков и Бойчев. Нормално е след това  и претендентите за президент да не са като Кулеков и Бойчев. Минаха 30 години от 10 ноември, не ми се коства да вървим нагоре. 

Най-възмутен бях от една кандидатка, която беше си направила грозна интерпретация на " Жив е той жив е " на Ботев по отношение на човек, който не харесва, такива неща са грозни, те няма по какъв начин да привлекат хората да гласоподават. Като няма нещо атпрактивно, не са доста претендентите, само че май повече няма да се връщаме към остарялото. Никога не са предрешени едни избори, само че не мисля че дебатите ще трансформират ситуацията. " - добави гостът в студиото.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР